Évek óta átugrod a hiteleket népszerűsítő hirdetéseket? Pillantásra sem méltatod a bankok különféle hitelajánlatait népszerűsítő reklámokat, hiszen BAR-listás révén, úgysem állnak veled szóba? Nem foglalkozol a hitelkalkulátorokkal, esélyed sincs még az igénylésre sem?

Mindez már a múlt, hiszen ma már létezik hitel BAR-listásoknak, ingatlanfedezet nélkül is.

Amennyiben passzív BAR-listás vagy és rendelkezel rendszeres havi jövedelemmel, melynek mértéke eléri a nettó 75.000.-Ft.-ot, akkor jó eséllyel nyújthatod be hitelkérelmedet és mi segítünk megtalálni az igényeidnek leginkább megfelelő bankot.

Ha esetleg még aktív BAR-listás vagy, akkor se keseredj el, hiszen van kiút a hitelcsapdából. Lehetőség van arra, hogy az igényelt összegből rendezd az aktív státuszt okozó adósságodat és ezzel máris a passzív állományba kerülhetsz.

Nyilván mindkét esetben szükséges a fent említett jövedelem, melyet bankszámlakivonattal vagy munkáltatói igazolással kell igazolnod. Fontos kritérium még, hogy legalább féléves munkaviszonnyal rendelkezz, amely 30 napnál hosszabb időre nem volt megszakítva. Tehát ma már létezik hitel BAR-listásoknak, ingatlanfedezet nélkül, esélyt adva így azoknak, akik régi rossz döntéseik, vagy szerencsétlenül alakult életkörülményeik következtében hosszú évek adósságspiráljában szenvednek és esélyük sem volt ezidáig kikeveredni szorongatott helyzetükből. Oldalunk és hozzáértő munkatársaink segítségével az életed gyökeresen megváltozhat, és ezentúl teljesen más minőségben élheted azt.