Eddig azt gondoltad, hitel BAR-listásoknak nem létezik? Hogy aktív adósként semmilyen esélyed nincs másik hitelhez jutni? Vagy ha találsz valamit, azt őrült magas kamattal, és vállalhatatlan feltételekkel kínálják?

Tedd félre az aggodalmaid, és nézd meg, milyen megoldást ajánlunk számodra.
A jó hír, hogy negatív adósként is igényelhetsz normál banki hitelt, hogy rendbe tedd végre a pénzügyeidet. Meglepődtél? Pedig tényleg lehetséges. Piaci kamatozású, szabad felhasználású, jelzálog alapú hitelhez juthatsz, amiből az eredeti tartozásodat ki tudod fizetni. Sőt, ez egyenesen kötelezettséged is.

Olyan adóstárs bevonására van szükséged családi vagy ismeretségi körödből, aki jövedelemmel rendelkezik, és nem szerepel a BAR-listán. Az adóstársnak nem kell tulajdonnal rendelkeznie az ingatlanodban. Még csak hosszú távú kötelezettséget sem kell vállalnia, mivel egy év eltelte után egy egyszerű szerződés-módosítással a bank kiengedi a hitelkötelemből az adóstársat.

Hogyan történhet ez? Úgy, hogy mivel a kölcsön folyósításakor kifizetted azt a tartozásodat, ami miatt adóslistára kerültél, egy év után lekerülsz a BAR nyilvántartásból, ezért már normál banki adósként leszel az új hitel kötelezettje. Innentől fogva nincs szükséged sem adóstársra, sem bárki másra, aki melletted szerepel a hitelügyletben.
Jól hangzik, ugye? Remélem, meggyőztelek arról, hogy igenis lehetséges hitel BAR-listásoknak. Ne aggodalmaskodj tovább, kezdj bele mielőbb az ügyintézésbe, hogy rendezhesd az életed akkor is, ha már felkerültél a BAR listára.