Amikor az ember felkerül az úgynevezett KHR-listára – régi nevén BAR-listára –, könnyen úgy érezheti, minden és mindenki összeesküdött ellene. Egy viszonylag apró kis botlás vagy megcsúszás miatt, ami nem csak hanyagságból állhatott elő, hanem akár valamilyen szomorú helyzet következménye is lehet – például egy munkanélküliség, válás, vagy esetleg valamilyen súlyosabb egészségügyi probléma a családban –, máris ránk kerül a szégyen, a megvetés bélyege.

Szégyenkeznünk kell az utcán, a szomszédok előtt, és ha még megvan, akkor a munkahelyen is. De ami a legrosszabb, hogy mindezt előbb-utóbb el kell mondani az összes családtagunknak, hiszen a lavina sajnos tovább gördül az örökösök felé is. Mindez pedig akár úgy is megtörténhet, hogy mindössze egyetlen hónapban nem tudtad kifizetni a hiteledet.

Előfordulhat, hogy te is belecsúsztál ebbe a szörnyű csapdába, és éppen önostorozás közepette őrlődsz és vádolod magadat.
Jó hírünk van számodra! Ideje ugyanis felhagynod ezzel.

Általában ezt az információt gondosan elhallgatják előled a bankokban és a hivatalos ügyintézési helyeken. Viszont mi elmondjuk, hogy igenis, van kiút a csapdából, és lehetséges a hitel BAR-listásnak! Nem vagyunk kamu cég, nem vagyunk kóklerek, de még csak lehúzni sem akarunk! Egyszerűen pénzügyi tanácsadók vagyunk, akiknek az a küldetése, hogy rajtad segítsen! Nekünk szinte mindegy, melyik banktól kapunk jutalékot, hiszen függetlenek vagyunk. Ezért pedig neked is segíteni tudunk, ha szeretnéd, akár úgy, hogy BAR-listásként újabb hitellel kiváltsd, kifizesd az elúszott hiteledet, és újra fellélegezhess! Mindezt akár ingatlan bevonása nélkül! Keress bennünket bátran, szívesen segítünk!