A BAR-lista egy elszabadult vonat, amelyet soha nem lehet megállítani, sőt egyre csak nő a sebessége, míg végül bele nem zuhan egy szakadékba, vagy neki nem ütközik egy óriási sziklának. A BAR-lista nem csak a vég, hanem maga a pokol, az örök kárhozat fájdalmas útvesztője. Innen kiút nincs. Nem maradt más, csak a fejedet a homokba dugva elviselni, ahogy szép lassan elveszted az egész életed munkáját, amikor már nem csak nem lesz hova hazavárni a gyermekeidet, de nem is akarnak már soha többé hazamenni, mert annyira megharagudtak rád.

Nos, akkor ideje végre megráznod magad, és felébredni ebből a szörnyű, de mégis kényelmes rémálomból! Ha nem akarod, hogy az egész rokonságodat magadra haragítsd, és senki se hozzon egy szál virágot a sírodra, akkor azonnal tegyél magadért!

Sajnos, vannak pénzügyi tanácsadók, akik tényleg csak a saját malmukra hajtják a vizet. Ha most azt mondjuk neked, mi nem ilyenek vagyunk, nyilván legyintesz egyet, és odébbállsz. Mi viszont most ennél többet nem tudunk érted tenni, mint hogy felhívjuk magunkra a figyelmet! Kérlek, olvasd át rövid ismertetőnket! Nem csak rengeteg, kincset érő tanácsot, egyszerű és könnyen érthető útmutatást kaphatsz meg tőlünk teljesen ingyen, akár arra vonatkozólag is, hogy mit tudsz te magad is megtenni annak érdekében, hogy kilábalhass ebből a kelepcéből! De az ismertetőt elolvasva rájössz, hogy mennyi mindenben tudunk neked segíteni, akár abban is, hogy BAR-listásként hitelhez juss, és elfelejthesd ezt a szörnyűséget végre! Kérlek, emeld fel a telefont, akár vissza is hívunk! Tegyél magadért és a családodért, engedd meg, hogy segíthessünk neked!