Sajnos, sokan kerültek vagy kerülnek BAR-listára azért, mert az árfolyam-emelkedés miatt már nem tudták fizetni a megnövekedett összegű hiteltörlesztést. Ha veled is megtörtént ez, akkor könnyen úgy érezheted, összecsaptak a fejed fölött a hullámok. Hiszen akár már egy minimálbérnyi tartozás is elég lehet ahhoz, hogy felülj erre a hullámvasútra, ami általában csak lefelé vezet. Kivéve, ha megbízol bennünk annyira, hogy felemeld a telefont, és meghallgasd, hogyan tudunk neked segíteni!

Legjobb tudásunk szerint igyekszünk neked olyan jelzáloghitelt találni, amelyet a BAR-lista ellenére is fel tudsz venni. Ehhez fontos tudni, hogy csak olyan személynek tudunk segíteni, aki rendelkezik bevallott jövedelemmel. Amit még szintén érdemes figyelembe venni, hogy a kitűzött árverés ideje alatt sem lehet már a hitel intézését elkezdeni. Cselekedj minél előbb, hogy menteni tudjuk, ami még menthető! Azt is gondold át, ki az, akit fel tudsz kérni adóstársnak! Őt akár egy év után is fel tudjuk menteni a hitelkötelem alól, te pedig a segítségével könnyebben jutsz olyan jelzáloghitelhez, amely megszabadít a BAR-listától.

Nem árt elolvasni az ingyenes tájékoztatónkat, ahol több mint egy évtizednyi tapasztalatunkat osztjuk meg veled arra vonatkozólag, hogy milyen apróságokra is fontos odafigyelni például a hitelfelvétel előtt. Ezeket a kis lépéseket akár magad is megteheted a boldogulásod érdekében. Ha azonban ennél többre vágysz, és valóban szeretnél kivergődni a BAR-lista csapdájából, akkor jó, ha tudod, hogy létezik jelzáloghitel BAR-listásoknak is! Fordulj hozzánk bizalommal, és ígérjük, hogy megpróbálunk mindent megtenni az érdekedben!