KAPCSOLAT

A Kölcsöntervező cég munkatársai tapasztalt pénzügyi tanácsadók! A vállalkozás új, de az ügyintéző folyamatosan végez hitelközvetítői szolgáltatásokat, teljesíti ügyfelei megbízásait.
Bankoktól és pénzügyi vállalkozásoktól független pénzügyi szakértői, hiteltanácsadási és hitelügyintézési tevékenységet végeznek. Tanácsadási tevékenységével az eligazodás biztonságát garantálja a banki hitelezés világában.

 

Célunk, hogy lakossági partnereinek és vállalkozások részére a lehetőségeihez és igényeihez leginkább illeszkedő pénzügyi megoldásokat felkutassa, legyen szó akár hitelfelvételről, akár hitelkiváltásról, illetve biztosításról.

R

Feladatunknak tekintjük, hogy tanácsadási és ügyintézési munkánkat a legszigorúbb etikai normáknak megfelelően intézzük. Ügyfeleink számára belső minőségi politikánk előírásai mellett tanácsadóink felkészültsége, szakismerete és tapasztalatai garantálják a hiteligénylő érdekeinek feltétlen prioritását. Örömmel tölt el bennünket, hogy régi ügyfeleink visszatérnek hozzánk, és az új feladatok, problémák megoldásában is a mi segítségünket kérik.

Cégadatok

 

PSZAF / MNB engedély Törzsszám: 55746317
Név:  Hitelműhely
Gráf Annamária E.V.
Adószám: 55746317-1-31
Iroda: 1055 Budapest Balaton u. 25. III. em. 1.
13 kapucsengő
Mobil:  +36 (70) 409 0963
Nyitvatartási idő:

 H-P 8-16

Nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetés alapján.