Biztosan neked is van valamilyen hiteled, min oly’ sokaknak. Lehet, hogy részletre vetted az autódat, vagy a mosógépet, a laptopodat vagy a telefont. Lehet azonban az is, hogy ezek a hitelek összesen már túl nagy összegre rúgnak havonta és túlságosan megterhelik a pénztárcádat. Ha azon szerencsés emberek közé tartozol, hogy nincs és nem is akarsz semmilyen hitelt, akkor se lapozz tovább, hiszen neked is adódhat olyan szituáció az életedben, hogy nem tudod máshogy megoldani az adott élethelyzetedet, csakis hitelből. Sőt vannak olyan speciális esetek is, amikor a baj csőstül jön és egyszerre több megoldandó pénzügyi feladattal találod magad szemben, amely meghaladja anyagi lehetőségeidet. Mindhárom esetben jó megoldást jelenthet egy jól megválasztott személyi kölcsön.

A különböző bankok, különböző feltételei között nagyon nehéz kiigazodni, ezért vagyunk mi, hogy elkalauzoljunk az útvesztőben. Mi a legfontosabb feltétele a személyi kölcsönnek? Megmutatjuk:

  • rendelkezned kell havi rendszerességgel érkező jövedelemmel,
  • legalább 3 havi folyamatos munkaviszonnyal,
  • valamilyen közüzemi számlával, ami a te nevedre szól, ha nincs, jó a telefonszámla is,
  • kell, hogy legyen bejelentett lakhelyed.

Amennyiben megfelelsz ezeknek a kritériumoknak, a továbbiakban mi segítünk neked, hogy megtaláld a személyedre szabott, igényeidnek leginkább megfelelő személyi kölcsönt. Nálunk a problémás esetekre – pl. BAR-lista, idősebb kor – is létezik megoldás. Bármilyen nehéz helyzetben is érzed magad, mi segítünk kilábalni belőle.