Szükséged lenne személyi kölcsönre, mindezt bankszámla nélkül szeretnéd megoldani?

A közhiedelem szerint, ha nem rendelkezel bankszámlával, akkor esélyed sincs személyi kölcsön felvételére.
Ne aggódj, számodra is van megfelelő pénzügyi megoldás. Léteznek olyan pénzintézetek, melyek anélkül tudnak neked pénzt adni, hogy nyitnod kellene egy bankszámlát.  A legismertebb bankszámla nélkül személyi kölcsönt adó társaságok a Cofidis, a  Provident  és a Cetelem, melyeket valószínűleg már a tévéből vagy rádióból ismersz.

Mi a titka a személyi kölcsön igénylésének bankszámla nélkül? Ezek a pénzintézetek nem számlára kérik a törlesztő részletek utalását, hanem sárga csekket biztosítanak számodra. Sőt még az is előfordulhat, hogy az üzletkötő, akivel intézted az ügyletet, személyesen fog hozzád kimenni minden fizetési időszak alkalmával. Így neked ki sem kell mozdulnod otthonról, mégis eleget tudsz tenni a fizetési kötelezettségednek.

Tehát, ha nem rendelkezel bankszámlával, de nem is szeretnél egyet nyitni, akkor sem szabad elkeseredned, te sem maradsz le semmiről, te is hozzájuthatsz személyi kölcsönhöz bankszámla nélkül. Az ügyintézés gyors és gördülékeny, már csak a döntést kell meghoznod, hogy mennyi pénzre van szükséged, s máris hívhatod a pénzintézetet, hogy kapcsolatba kerülj valamelyik illetékes munkatársukkal. Rövid idő alatt hozzájuthatsz a szükséges összeghez, s megvalósíthatod rövidtávú álmaidat. S utána sem kell a bankolással bajlódnod, hiszen a postán vagy személyesen fizethetsz.