BERUHÁZÁSI HITEL INGATLAN FEDEZETTEL

KEZDŐ VAGY MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE ORSZÁGOSAN 100 millió!

Elutasították a bankok, vagy a könyvelője „elrontotta” a bevallást?
Mi nem ismerünk lehetetlent! Keressen minket +36 (70) 329 1543

Vállalkozás-fejlesztésre beruházási célokra!

Hitelösszeg: maximum 100.000.000,- Ft hitel beruházásonként. Egy Ügyfél összesen maximum 300 millió Ft beruházási hitelt kaphat.
Maximum 10 éves futamidőre.
• Maximum 2 év türelmi idővel.
• A beruházás lehet ingatlan-vásárlás, eszköz-vásárlás, fejlesztés, építés.
• Ingatlan-vásárlások, projekt hitel finanszírozása lehetséges nem csak telephelynek, de bérbeadási céllal is! Saját ingatlanát is megvásárolhatja.
• Gyors, egyszerű ügyintézés, akár kezdő vállalkozásoknak is!
• Minimális önerő-elvárás: egy beruházásnak csak a 10%-át kell tudnia az Ügyfélnek önerőből megfinanszírozni, a többit már a Zrt. folyósítja.
Amire a beruházási hitel nem vehető igénybe: hitelkiváltás, Magyarország területén kívül megvalósuló beruházások. A hitelnyújtás célhoz kötött (nem “szabad felhasználású”).
TŐKETÖRLESZTÉSI MÓD: Lineáris. Ez azt jelenti, hogy mindig ugyanakkora, fix összeggel csökken a tőketartozás. 1 millió/10 év/12.600ft/hó /ami csökken minden hónapban/Az MFB-s kamatfelár jelenleg 1,58%, kamatkövető, de a Zrt.-s kamatfelár pedig maximum 4,00% lehet, ami nem változhat.
A BERUHÁZÁSOKHOZ ELVÁRT ÖNERŐ MÉRTÉKE: minimum a beruházás értékének a 10%-a, de mivel visszaigényelhető ÁFÁra nem használható fel a hitel, ezért a beruházás ÁFA-tartalmát is önerőből kell finanszíroznia azon vállalkozásoknak, amelyek az adott beruházás ÁFÁ-ját vissza tudják igényelni. (A hitel-nyújtáshoz kapcsolódó önerő-elvárás nem összekeverendő a fedezettségi követelményekkel. A 10% önerő azt jelenti, hogy legalább ennyit saját pénzből is fordítania kell az Ügyfélnek arra a célra, amire a hitelt is kéri, de nem jelenti azt, hogy 90%-os finanszírozást kaphat a fedezetek összértékéhez képest. Az ingatlanok piaci értékének kb. 50-70%-a az adható hitelösszeg, a fedezetek forgalomképességétől függően.)
Írjon vagy hívjon minket most: +36 703291543

FOLYÓSZÁMLA HITEL FEDEZET NÉLKÜL

AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK IS BIZTONSÁGOT ADHAT A FOLYÓSZÁMLA HITELKERET

Vállalkozások folyószámlájára utalt bevételből és az éves nettó árbevétel figyelembe vételével vélelmeznek Folyószámla hitelkeretet. Éves lejáratú, rulírozó hitelkeret meghosszabítható, ha a vállalkozás működésében nincs negatív változás. Biztosítja a vállalkozások rendszeres havi kiadásait. Ha váratlan kiadásai keletkeznek vagy vevői késve fizetnek! Szabadon felhasználhatja és a bevétele maximum a 25%-át igényelheti, de bankok között lehet eltérés. Külön fedezet nem szükséges és 500 000 forinttól 80 millió forintig terjedhet a igénylése. Másik nagy előnye 1-2 hét alatt gyorsan megkaphatja felhasználásra.
Csak töltse ki az adatlapot Most!
Tel: +36 (70) 329 1543  

FORGÓESZKÖZ HITEL

A forgóeszköz hitel célja a vállalkozás rövid és/vagy hosszú távú forgóeszköz igényeinek (pl. autó, gépek, alapanyag beszerzés, egyéb működési költségek fedezése, stb.) finanszírozása. Az igényelhető hitel összege max100 millió forint! Egy vállalkozásnak egy időben akár több Forgóeszközhitele is lehet, de maximum 100 millió forint összegben.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT VAGY HÍVJON MOST: +36 (70) 329 1543

FAKTORING

A FAKTORING RÖVID LEJÁRATÚ SZÁMLAKÖVETELÉSEK FINANSZIROZÁSA.

A számlafizetési határidő leteltét megelőzően folyamatosan megelőzheti és kezelheti partnerünk árú szállításból vagy szolgáltatás nyújtásból származó, igazolt teljesítésű számlakövetelését.
Ne fusson ki a határidőből! Faktoring igénybevételével ügyfeleink azonnal hozzájuthatnak partnerük felé kibocsátott számlájuk összegének akár 80-90 százalékához, készpénzre váltva a hosszú fizetési határidők miatt számlakövetelésekben lekötött tőkéjüket. A fennmaradó összeg faktorköltségekkel csökkentett részét a kötelezett pénzügyi teljesítése után fizetjük ki.

A faktoring előnyei:

• a számlázás után követelésének nagy részéhez azonnal hozzájuthat, így nem okozhat likviditási problémát a 30-180 napos fizetési határidő sem.
• egyéb fedezet (ingatlan, ingóság, kezesség, stb.) bevonására a legtöbb esetben nincs szükség, ezért megspórolhatóak az ezek bejegyzéséhez és ügyintézéshez kapcsolódó költségek.
• nincs bankszámlanyitási kötelezettség, a faktorált számlaösszeget meglévő bankszámlájára utaljuk.
• egyszerűsített adósminősítést, gyors és rugalmas ügyintézést alkalmazunk, ezért az igénylési folyamat rövid és egyszerű.
• az első alkalommal akár már egy-két hét leforgása alatt finanszírozáshoz juthat, és ezt követően a faktoring keret folyamatosan rendelkezésére állhat.
• a faktorálással forrást biztosítunk újabb megrendeléseihez, a működéssel kapcsolatos egyéb fizetési kötelezettségeik teljesítéséhez.
• kezdő, gyakran a bankok számára finanszírozhatatlan mérleggel rendelkező vállalkozás is folyamatos finanszírozáshoz juthat.
• a pénzügyi tervezés egyszerűbbé, társasága likviditása kiszámíthatóvá válik, a faktorált követelések a könyvekből kivezethetők, ezáltal javítva a vállalkozás hitelképességét és mérlegszerkezetét.

Írjon vagy hívjon minket most! +36 703291543

Írjon vagy hívjon minket most!  +36 (70) 329 1543

LÍZING

SZEMÉLYAUTÓ JÁRMŰ LÍZING

Nyílt és zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban kínálunk finanszírozási lehetőséget új és használt személygépjárművekre egyaránt, továbbá innovatív termékünk keretében elektromos autók beszerzésére is van lehetőség.

TEHERGÉPJÁRMŰ, BUSZ LÍZING

Legyen szó akár pick-up kategóriáról, nemzetközi fuvarozásban használt tehergépjárműről vagy akár távolsági autóbuszokról, minden esetre az ideális megoldást kínáljuk, hosszú futamidővel, alacsony kamatokkal.

TERMELŐGÉPEK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK LÍZINGJE

Mind az ipari, mind a mezőgazdasági szektor szereplőinek komplett eszközfinanszírozást nyújtunk zárt, nyílt végű, vagy akár visszlízing konstrukcióban is.

IT ESZKÖZÖK, IRODAI BERENDEZÉSEK LÍZINGJE

Ideális megoldást nyújt a KKV szektornak kidolgozott – kifejezetten IT eszközökre – vonatkozó lízingajánlatunk.

Űrlap

Ha kitöltötted az űrlapot, igyekezünk gyorsan visszahívni. Megbeszéljük, hogyan tudunk segíteni és időpontot egyeztetünk.
Az Te sikered a mi sikerünk, ezért személyre szabva olyan pénzügyi ajánlatokat és információkat kapsz, hogy az életed is élhetőbbre vált.
Nagy tisztelettel szolgálatodra:
Hitelműhely Csapata

+36 (70) 329 1543

Kérjen ajánlatot űrlapunkon itt: